woensdag 26 mei 2010

mandjes-update


Ik heb hier 2 x 12= 24 mandjes. Allemaal gemaakt in Turkije. Ben nu wel door mijn voorgetekende mandjes heen, maar mag gelukkig morgen een nachtje in Groningen werken, dan kan ik er weer wat bijtekenen.
Verder vieren we as weekend de verjaardag van DS, druk druk druk dus! Ik ben bezig met een en ander weg te werken om rust en ruimte te creƫren voor de home sweet home, maar er zitten ook alweer de nodige WIMMIES in mijn hoofd. Maar van tijd tot tijd moet je even streng zijn voor jezelf en ik heb mijzelf zeeeer streng toegesproken! Tzt zullen jullie de resultaten hiervan zien. Tot later!

maandag 24 mei 2010

Affo!

Ik heb de home sweet home fff aan de kant gegooid. Jonge jonge wat een gepriegel, ga er straks wel weer mee verder, nu fff niet. En misschien hou ik het ook wel op vier blokken.........
Maar nog voor de hitte losbarst ben ik aan het doorpitten gegaan, nu nog leuk, straks als het echt zomer wordt niet meer. En de stapel uffo's werd me te groot, ben altijd wel met meerdere objecten bezig, maar teveel word ik onrustig van. MIsschien denk je: deze heb ik al gezien? Klopt, heb nog zo'n boxkleed gemaakt, zelfde sterren, andere roze tussenblokken.
Oant gauw!

maandag 17 mei 2010

vakantie

Turkije was heerlijk! Een supervakantie. Goed hotel, mooi weer, lekker eten. Zoonlief heeft zich uitstekend vermaakt. Veel vriendjes en vriendinnetjes, leuke actieviteiten. Ik ben vooral lui geweest. Heb 3 boeken verslonden en 2 luisterboeken. Veel gezwommen en aan het zwembad gelegen en dus weinig gehandwerkt. Soms 's avonds een uurtje geborduurd, af en toe een mandje gemaakt (komen later) maar wel echt genoten en uitgerust. Dus wat ons betreft: volgend jaar weer. Nu eerst weer een hele boel werken. Een kleine impressie: